Jäsenedut

Jäsenten etujen ajaminen

Kilta ottaa osaa päätöksentekoon valtakunnan tasolla ja pitää aktiivisesti yhteyttä sekä Hammaslääkäriliittoon, Hammaslääkäriseura Apolloniaan sekä Suomen Hammaslääketieten Opiskelijain Liittoon (SHOL).

Killan toiminnnan kehittymisen ja etujen ajon kannalta on tärkeää, että jäsenet antavat aktiivisesti palautetta toiminnasta ja tekevät kehitysehdotuksia. Näin saamme killan toiminnan vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla jäsenten tarpeita. Tulkaa nykäisemään hihasta, kun on porinan paikka.

Urheilutoimintapelipaita

Urheiluvuoroja, kurssien välinen sählyturnaus. Toiveita otetaan vastaan, mikäli lajikokeiluintoa muihin aktiviteetteihin löytyy!

Kulttuuritoiminta

Alehintaisia lippuja stand-up esityksiin, teatteriin,
leffaan yms.

Juhlia ja bileitä

Hailuodon fuksiexcursio yöpymisineen tunnelmallisessa meren syleilyssä, Syötteen reissu talven taikamaailmaan ja muita excursioita. Preklinikassa muodostunut perinteeksi potnapekkasitsit, joiden laulu raikaa: ”potna pekka – pekka – pekka – pekka” Lisäksi vuosittaiset tyylikkäät vuosijuhlat/odontofiilikastajaiset ”Odarit” sekä Markuksenpäivän bileet, niikseenkutsut legendaariset ”Markkarit”. Juhlien järjestämiseen ei käytetä jäsenmaksuja.

kiltahuoneliitutauluKiltahuone

…”älkää syöttäkö karkkia denttareille”

Paikka jossa voit huokaista helpotuksesta (helpoitushuone aka. vessa kuitenkin käytävän vastakkaisella puolella) ja nauttia kauniista ufoaluksen mallisista kattolampuista, tasata tietoja kollegoiden kesken ja nauttia kupin kuumia virvokkeita rennossa seurassa. Uusi kiltahuone löytyy uutuudenkirkkautta loistavasta dentopoliksesta. Kaikki kiltalaiset, tervetuloa!

Kahvia tippuu sekä Moccamasterin että Juran kahviautomaatin voimin ja vedenkeitin löytyy myös itämaisen teekulttuurin vaalijoille. Tavallisen kahvikupillisen/teekupin hinta on vaivaiset 20 snt, mutta erikoiskahvista joutuu pulittamaan 40 snt. Lukukausimaksulla(20€) kahvia saa juoda niin paljon kuin sielu sietää. Säästämme luontoa emmekä käytä kertakäyttömukeja, joten jos oma mukisi ei vielä ole kiltahuoneella (”Omasta mukista mutanssit ei tartu!”), voit lainata killan mukia – muista kuitenkin palauttaa ja pestä muki käytön jälkeen/laittaa tiskikoneeseen! Laittakaa tiskikone tarvittaessa päälle ja laittakaa likainen satsi sinne hurisemaan. ”Ollaan kuin kotona, ja pidetään koti siistinä!”

 

Kandimuistio

Sisältää kaikkien hammaslääketieteen opiskelijoiden yhteystiedot Oulusta, Kuopiosta, Turusta ja Helsingistä. Täältä voi stalkata ketä kollegoita löytyykään muista kaupungeista.

Kokardikokardi

Jokainen killan jäsen voi hankkia itselleen halutessaan tyylitellyn molaarinmallisen kokardin kiinnitettäväksi ylioppilaslakkiin, hintaan 5€. Merkin avulla denttari erottuu edukseen muista valkolakin kantajista – myös ilman haalaria.

Kokardia voit tiedustella hallituksen edustajilta.

Luuppivalot

Kandien ei enää tarvitse työskennellä pimeässä, sillä kilta tarjoaa meridentin luuppivaloja lainaan. Valot pystyy luuppien sijasta kiinnittämään myös silmä- tai suojalaseihin.

Hyvän olon taikomon tarjous

Killan jäsenille ilmainen tutustumiskäynti, ei liittymismaksua ja hinta 25€/kk.