Jäsenedut ja kiltatuotteet

JÄSENTEN ETUJEN AJAMINEN

Kilta ottaa osaa päätöksentekoon valtakunnallisesti ja pitää aktiivisesti yhteyttä Hammaslääkäriliittoon, Hammaslääkäriseura Apolloniaan ja Suomen Hammaslääketieten Opiskelijain Liittoon (SHOL).

Killan toiminnan kehittymisen ja edunajamisen kannalta on tärkeää, että jäsenet antavat aktiivisesti palautetta toiminnasta ja tekevät kehitysehdotuksia. Näin saamme killan toiminnan vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla jäsenten tarpeita.

Tulkaa nykäisemään hihasta, kun on porinan paikka!

URHEILUTOIMINTApelipaita

Killan urheilu- ja kulttuurivastaavan luotsaamisella urheiluvuoroilla pelaillaan viikoittan sählyä, sulkapalloa tai kokeillaan uusia lajeja.

Kevätkausi huipentuu kurssien väliseen sählyturnaukseen. Toiveita lajikokeiluista otetaan vastaan!

KULTTUURITOIMINTA

Killan urheilu- ja kulttuurivastaava järjestää myös yhteisiä näytöksiä Oulun ja lähialueen kulttuuritapahtumiin. Tämä tarkoittaa käytännössä alehintaisia lippuja stand-up esityksiin, teatteriin tai leffaan.

JUHLIA JA BILEITÄ

Järjestämme vuosittain lukuisia yhteisiä reissuja ja juhlia. Odontofiililaulu raikaa, kun bussikulkue suuntaa Hailuodon fuksiexcursiolle meren tunnelmalliseen syleilyyn tai Syötteen reissulle talven taikamaailmaan.

Vuoden hienoin juhla on luonollisesti vuosijuhla, Odontofiilikastajaiset eli Odarit. Vapun aikaan järjestyvät Markuksenpäivän bileet, legendaariset Markkarit ja OHLK:n lanseeraamat Potnapekkasitsit, joiden laulu raikaa: “Potnapekka – pekka – pekka – pekka”. Juhlat eivät kuitenkaan lopu tähän! Kilta sitsaa tiuhaan myös muiden ainejärjestöjen kanssa emäntämme luotsaamana.

kiltahuoneliitutauluKILTAHUONE

…”älkää syöttäkö karkkia denttareille”

Kiltahuone on paikka, jossa voit huokaista helpotuksesta ja nauttia kauniista ufoaluksen mallisista kattolampuista, tasata tietoja kollegoiden kesken ja nauttia kupin kuumia virvokkeita rennossa seurassa. Uusi kiltahuone löytyy uutuudenkirkkautta loistavasta Dentopoliksesta. Kaikki kiltalaiset, tervetuloa!

Kahvia tippuu sekä Moccamasterista että Juran kahviautomaatista. Toki myös vedenkeitin löytyy itämaisen teekulttuurin vaalijoille. Säästämme luontoa, emmekä käytä kertakäyttömukeja. Jos oma mukisi ei vielä ole kiltahuoneella (“Omasta mukista ei mutanssit tartu!”), voit lainata killan mukia. Denttarin tulee kuitenkin pestä ja palauttaa muki käytön jälkeen! “Ollaan kuin kotona, ja pidetään koti siistinä!”

LUUPPIVALOT

Kandien ei enää tarvitse työskennellä pimeässä, sillä kilta tarjoaa Meridentin luuppivaloja lainaan. Valot pystyy luuppien sijasta kiinnittämään myös silmä- tai suojalaseihin.

KILTATUOTTEET

HAALARIMERKIT

Meillä denttari on denttari päästä varpaisiin! Killan omia haalarimerkkejä on myynnissä esimerkiksi järjestömessuilla ja killan tapahtumissa. Haalarimerkkejä hallussapitää fuksivastaavamme. Hänelle voit myös ehdottaa omista merkkihaaveistasi.

KILTAPAIDAT

Hattaranpehmeä ja laadukas kiltapaita on jokaisen kiltalaisen ja kiltafanin unelma! Monikäyttöinen, rennontyylikäs pukine pelastaa jokaisen asukriisin. Kerran vuodessa järjestettävän kiltapaitatilauksen organisoi killan emäntä.

KOKARDI
kokardi

Jokainen killan jäsen voi hankkia itselleen halutessaan tyylitellyn molaarinmallisen kokardin kiinnitettäväksi ylioppilaslakkiin. Merkin avulla denttari erottuu edukseen muista valkolakin kantajista – myös ilman haalaria.

Kokardia voit tiedustella hallituksen edustajilta, yhteistilaukset järjestetään vapun alla.