Killan nettisivut

Lue viesti selaimessa.

U u t i s k i r j e

Instagram Facebook Discord

18.4.2021

Sponsorimainos:

Oralin mainos

MUISTUTUS: Kahvikuppisiivous kiltahuoneella

Kahvikupit on laitettu esille kiltiksen pöydälle, käykää hakemassa omanne takaisin astiakaappiin. Jäljelle jääneet kupit hävitetään, mikäli niitä ei siirretä pois. Jos et pääse hakemaan kuppiasi nakita kaverisi tai laita viestiä tiedottaja(at)ohlk.fi. HUOM. vain yksi kuppi per kiltalainen.

Hammaslääketieteen opiskelijoiden hyvinvointi ja urasuunnitelmat 2021

Hammaslääketieteen opiskleija: vastaa Hammaslääkäriliiton ja SHOL:n yhdessä toteuttamaan valtakunnalliseen opiskelijoiden hyvinvointi kyselyyn! Kysely on lähetetty liiton jäsenille sähköpostitse.

EDSA Summer meeting Kosice, Slovakia

EDSA:n 68. kesämeetig järjestetään 22.-27.8. Kosicessa, Slovakiassa. Tapahtuma sisältää mm. luentoja ja gaalaillallisen. Hintaan sisältyy lisäksi majoitus ja ruokailu. Tapahtumaan osallistuminen on oiva tapa päästä verkostoitumaan eurooppalaisten kollegojen kanssa.

Tapahtuman nettisivut ja ilmoittautuminen.

Koronatilanteen vuoksi osallistujamäärä on rajallinen, joten ilmoittautuneista valitaan tapahtumaan pääsijät. Lue lisää tapahtumasta instagramista @edsakosice2021 tai Facebookista 68th EDSA Meeting Kosice 2021.

Nuorten hammaslääkärien päivä

Apollonia, Hammaslääkäriliitto ja NHLY ry järjestävät yhteistyössä jo perinteisen Nuorten hammaslääkärien päivän pe 23.4.2021 webinaarina. Opiskelijajäsenet pääsevät mukaan vain 20 euron osallistumismaksulla. Ohjelmassa on mm. työmarkkinakatsaus (hyödyllistä tietoa 4. ja 5. vsk:n opiskelijoille) ja kliinisenä aiheena Maahanmuuttajat hammashoidossa.

Katso tapahtuman mainos tästä

Hammaslääkäripäivät 2021

Tänä vuonna Hammaslääkäripäivät järjestetään hybridinä 11.-13.11.2021, Messukeskuksessa (jossa myös alan tuotenäyttely to+pe) ja webinaarina. Opiskelijat pääsevät Hammaslääkäripäiville maksutta (joko etänä tai paikan päälle). Opiskelijaohjelman mukaisesti 2. ja 5. vuosikurssin opiskelijoille järjestetään Hammaslääkäripäivien yhteydessä omat tilaisuudet yhteistyössä Liiton kanssa. Näiden ohjelma ja toteutusmuoto on vielä suunnittelun alla, lisätietoja tulee vielä kevään aikana!

Ilmoittautuminen on avattu ja löydät sen täältä

Sponsorimainos:

Oralin mainos

Tulevia tapahtumia