Killan nettisivut

U u t i s k i r j e

Instagram Facebook

14.03.2021

Killan luuppivalot

Valoja on 3 kpl. Valojen säilytyspaikka on klinikassa opiskelijoiden työtilassa riipparilaatikoston päällä olevassa korissa.

Varaaminen

Lifecaressa on ajanvarauskirja luuppivaloille. Kirjan lyhenne on “luupit”. Voit varata valon itsellesi käyttöön yhden (1) klinikkavuoron ajaksi. Kirjoita haluamallesi vapaalle vuorolle ajanvaraustietoihin nimesi (koko nimesi) ja lyhenne “JH”, jos teet juurihoitoa. Jos et tee juurihoitoa, voi joku juurihoitoa tekevä varata valon, vaikka olisit sen jo varannut. Muista kollegiaalisuus, vuorosi koittaa vielä!

Käyttö

Varattuasi valon, hae se ennen boksiin menoa työtilasta. Laita valo latautumaan alkuvalmisteluiden ajaksi. Lopetettuasi potilastyön pyyhi valo ja laita se latautumaan loppusiivousten sekä paperitöiden ajaksi. Palauta valo lähtiessäsi työtilaan omalle paikalleen.

ERGONOMIA ETÄOPISKELUSSA -WEBINAARI 16.3.

Onko paikat jumissa? Etkö löydä hyvää lukuasentoa? Luistaako ajatus heikommin?

Opiskelu on siirtynyt väliaikaisesti koteihin ja näyttöjen taakse. Koronan jälkeenkin on odotettavissa, että korkeakouluissa opiskellaan aiempaa enemmän verkossa. Webinaarissa käsittelemme miten etäopiskelusta saa nautinnollisempaa ja vähemmän jumittavaa!

Asiantuntijoina:
Fysioterapeutti Johanna Häkkinen, YTHS
Erityisasiantuntija Jussi Ansala, OLL
Asiantuntija Anni Liina Ikonen, OLL

Ergonomia etäopiskelussa -webinaari tiistaina 16.3. klo 13, kesto noin 45 minuuttia. Webinaaria pääset seuraamaan livenä Opiskelijoiden Liikuntaliiton Facebook sivulta tai Youtube-kanavalta.

Tervetuloa parantamaan opiskeluasi!

Ps. Muista myös YTHS:n teemavuoden lähtölaukaus Lähdetään liikkeelle -webinaari 17.3. Tutustu tähän https://www.yths.fi/ajankohtaista/2021/lahdetaan-liikkeelle/

terv. Markku
terv. Markku
Markku Saarela
Liikuntasuunnittelija
Oulun yliopisto
puh. 484029 (sis.) 050 5235862
markku.saarela@oulu.fi

LENKKI- X HIIHTOSKABA, VIIMEISEN VIIKON FORMS

Moi! Tässä on neljännen ja viimeisen viikon (8.3.-14.3.2021) LENKKI- X HIIHTOSKABAN lomake

Alta löytyy edellisten viikkojen formsit, jos ne ovat vielä täyttämättä:

1. Viikon Forms

2. Viikon Forms

3.Viikon Forms

Jokaisen formsin deadline on PERJANTAI 19.3.2021. Tämän päivämäärän jälkeen ilmoitettuja kilometrejä ei lasketa enää kilpailuun mukaan. Jos on vielä jotain kysyttävää, niin laita viestiä urheilu@ohlk.fi :)