Killan nettisivut

Lue viesti selaimessa.

U u t i s k i r j e

Instagram Facebook Discord

22.8.2021


Heipä hei!

Vauhtijuoksua olisi tarjolla taas marraskuussa! Kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa on tarkoituksena pelata (video)pelejä tai niiden osia mahdollisimman nopeaa läpi. Vauhtijuoksu+ aikataulu on 11.–14.11., ja pelaajien ilmoittautuminen on auki!

Jos siis vauhtistaminen kuulostaa jännältä, niin ei muuta kuin valitse joku mieluinen peli ja ala treenaamaan! Ilmoittautumisaikaa on lokakuun 3. päivään asti, joten tässä ehtii hyvin makustella, miltä "juokseminen" tuntuu. Mikään maailmanmestari (tai edes Suomen mestari) ei tarvitse olla. Sekä veteraanit että aloittelijat ovat lämpimästi tervetulleita!

Jos kiinnostuit, niin Vauhtijuoksu ry:n sivuilta löytyy lisätietoja sekä tapahtumasta että ilmoittautumisesta! https://vauhtijuoksu.fi/

Tulevat tapahtumat

Läski kelluu keskiviikkona 24.8.

Oulun wakeparkissa hengailua, wakeboardingia ja seikkailua vesipuistossa. ks tarkemmat tiedot sähköpostista.

Fuksiaiset keskiviikkona 1.9.

Mikäli haluaa rastinpitäjäksi fuksiaisiin, tiimin tulee ilmottautua pe 27.8 mennessä

Ilmoittaudu!

HunajaCup jalkapalloturnaus lauantaina 25.9.

Hampaan joukkueiden ( Premolaarit ja Molaarit) ja kannatustiimien whatsapp ryhmien liittymislinkit on jaettu jokaisen kurssin omaan whatsappiin.

“Tarkempaa infoa tapahtumasta tulossa myöhemmin. Koronavirustilanne myös saattaa aiheuttaa muutoksia tapahtuman järjestämiseen.

HunajaCup pähkinänkuoressa

Vuosittain Mehiläinen Terveyspalvelut Oy järjestää vuosikurssien välisen Hunajacup jalkapalloturnauksen lääketieteellisen ja hammaslääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoille. Lisäksi jokaiselle joukkueelle kuuluu oma kannustustiimi. Kannustustiimi esittää oman koreografiansa koko porukalle. Paras joukkue sekä kannustustiimi palkitaan!

Yleiseltä jokaiselle vuosikurssille tulee oma joukkue sekä kannustustiimi. Hampaalta preklinikka ja klinikka tekevät omat joukkueet sekä kannustustiimit. Kannustustiimien esityksille on lohkopelien jälkeen varattu n. 3-4 minuuttia (per tiimi) aikaa esittää oma show. Lisäksi paikalle saa tulla katsojaksi ja nauttimaan tapahtumasta.

Perinteisesti jo ennen tapahtumaan pelataan harjoituspelejä kurssien välillä ja luodaan näin tiimihenkeä sekä treenataan kuviot kuntoon. Uudet kurssit muodostavat myös rohkeasti omat tiiminsä ja lähtevät haastamaan vanhempia kursseja jo ennen turnausta. Lisäkysymyksiä voi esittää myös torstain 19.8. harrasteryhmäinfossa, jossa toinen allekirjoittaneista on paikalla.”